Christina berättar varför hon valde Sensorems trygghetslarm

Christina har ett trygghetslarm från Sensorem

Christina är en utav våra kunder som använder Sensorems trygghetslarm. Vi har frågat henne hur det kom sig att hon införskaffade ett trygghetslarm, vad som fick henne att välja Sensorem och vad hon anser är den bästa funktionen med vårt mobila trygghetslarm.

Vad fick dig att införskaffa ett trygghetslarm?

Jag valde att skaffa ett trygghetslarm för att jag kände en ökad oro för att vara med om en olycka och inte kunna komma i kontakt med någon för att få hjälp. Jag har oftast mobiltelefonen med mig, men jag ville kunna lämna den hemma utan att känna mig rädd för att hamna i en situation där jag behöver kunna kontakta någon för att få hjälp.  

Vad fick dig att välja Sensorems trygghetslarm?

Jag valde Sensorems trygghetslarm eftersom att jag kände att jag inte ville inkludera någon utomstående person, utan att larm skulle gå till personer jag känner. Även om jag vet att det går att koppla trygghetslarmet till hemtjänst kände jag att jag ville ha anhöriga och grannar som mina kontakter, eftersom att jag ville veta att de jag ringer till är personer som jag känner mig bekväm med att be om hjälp. Det känns dock tryggt att jag i framtiden enkelt kan välja att koppla larmet till hemtjänsten, ifall det blir aktuellt. 

Vilken funktion tycker du mest om med trygghetslarmet?

Jag tycker att det absolut bästa är att kunna använda trygghetslarmet som en mobiltelefon. Numera lämnar jag ofta mobilen hemma när jag är ute på promenader. Det är extra härligt på sommaren att inte behöva bära med sig något!

Du kan se vanliga frågor om trygghetslarmet och se en film som förklarar dess funktioner här.

Sensorems trygghetslarm

 

 BESTÄLL SENSOREMS TRYGGHETSLARM HÄR