Hur mycket teknisk förkunskap behövs för att använda trygghetslarmet?

Användaren behöver ingen teknisk förkunskap för att använda Sensorems trygghetslarm

För att aktivera trygghetslarmet behöver användaren endast hålla in larmknappen som sitter på sidan utav klockan. Vid intryckning av larmknappen blir de som användaren valt som larmmottagare uppringda i förutbestämd ordning, och i de fall då ingen svarar kopplas samtalet vidare till Sensorems larmcentral. Samtliga på listan får även en notifikation i Sensorem-appen. Det krävs alltså ingen teknisk förkunskap för att använda Sensorems trygghetslarm.

Två versioner av klockan 

Vid beställning går det att välja mellan två olika uppsättningar funktioner. Båda versionerna har en enkel design, är skapade för att kunna användas av personer utan tekniska förkunskaper, är utrustade med en fysisk larmknapp med direktkontakt till anhöriga och har ett eget telefonnummer som kan ringas upp som vilket telefonnummer som helst.

  • Version 1 – larmknapp

Utformad för att vara så enkel att använda som möjligt, med endast en fysisk larmknapp som ger direktkontakt till anhöriga och larmcentral. Inkommande samtal besvaras enkelt med ett tryck på klockans display.

  • Version 2 – larmknapp + utringning

Utöver funktionerna som finns i Version 1 (larmknapp) kan användaren med denna version utan extra kostnad ringa utgående telefonsamtal till de nummer som lagts in i klockans telefonbok.

Du kan se vanliga frågor om trygghetslarmet och se en film som förklarar dess funktioner här.

tekniska förkunskaper

 

 BESTÄLL SENSOREMS TRYGGHETSLARM HÄR