Trygghetslarm med inbyggd mobiltelefon för äldre

Sensorems trygghetslarm kan användas som mobiltelefon

Vårt privata trygghetslarm är utformat som en snygg smartklocka med inbyggt SIM kort och GPS-lokalisering. Smartklockan är utrustad med högtalare och mikrofon och vid larmsamtal ringer klockan upp anhöriga i prioritetsordning och fungerar som en högtalartelefon. Klockans telefonnummer kan ringas upp av anhöriga precis som vilken telefon som helst och användaren svarar enkelt genom att trycka på displayen. 

mobiltelefon trygghetslarm

Två versioner av klockan 

Vid beställning går det att välja mellan två olika uppsättningar funktioner. Båda versionerna har en enkel design, är skapade för att kunna användas av personer utan tekniska förkunskaper, är utrustade med en fysisk larmknapp med direktkontakt till anhöriga och har ett eget telefonnummer som kan ringas upp som vilket telefonnummer som helst.

  • Version 1 larmknapp

Utformad för att vara så enkel att använda som möjligt, med endast en fysisk larmknapp som ger direktkontakt till anhöriga och larmcentral. Inkommande samtal besvaras enkelt med ett tryck på klockans display.

  • Version 2 larmknapp + utringning

Utöver funktionerna som finns i Version 1 (larmknapp) kan användaren med denna version utan extra kostnad ringa utgående telefonsamtal till de nummer som lagts in i klockans telefonbok.

Med inbyggd mobiltelefon kan användaren enkelt nås även när det inte är en larmsituation

Genom det inbyggda SIM-kortet har mobilklockan ett eget telefonnummer och kan ringas upp av anhöriga även om det inte är en larmsituation. Anhöriga kan därmed vara trygga i vetskapen att användaren genom mobilklockan alltid går att nå, även när de inte är hemma eller har en mobiltelefon med sig. Om beställaren väljer version 2 (med larmknapp + utringning) kan användaren använda trygghetslarmet som en lätthanterad mobiltelefon och enkelt ringa upp sina anhöriga även om det inte är en nödsituation. 

Vid frågor tveka inte att kontakta oss.Mobiltelefon för äldre

 

BESTÄLL SENSOREMS TRYGGHETSLARM HÄR