Lansering av nya armband

Vi kan nu glatt meddela att vi utvecklat vår produkt ytterligare, och tagit fram nya armband och även ett halsband till vårt trygghetslarm

Sortimentet utökat med armband i ny design och olika färger

Ett trygghetslarm bärs varje dag, hela dagarna, vilket gör att det är viktigt att man tycker att det är både bekvämt och snyggt. Vi har därför utökat vårt sortiment med en ny design på banden som finns i flera olika färger, så att du som senior kan hitta något som passar just dig. De nya banden är gjorda i ett mjukt stretchigt material som man enkelt drar över handleden och kräver inte någon knäppning. Banden finns tillgängliga i mossgrönt, marinblått och svart.

Klockan kan nu bäras runt halsen

Vi har även tagit fram ett halsband i ett slittåligt material med justerbar längd. Dessa är utrustade med en säkerhetsknäppning, så att bandet automatiskt öppnar sig ifall det skulle fastna i något. Självklart fortsätter vi även att erbjuda vårt svarta armband i mjukt gummi med justerbar storlek! Om du redan har ett trygghetslarm från oss, eller om du ångrar ditt val av band kan du byta ditt band kostnadsfritt en gång bara att kontakta oss+46 8 46 00 77 00!

Klockan är snygg och diskret

Med målsättningen att alla som känner behovet av ett trygghetslarm ska känna sig bekväma med att använda ett fortsätter vi att utveckla vår produkt för att göra den ännu bättre. Ett trygghetslarms främsta uppgift är att skapa trygghet och säkerhet och vi anser inte att det ska ske på bekostnad av seniorers känsla av självständighet och integritet. Vårt trygghetslarm är utformat som en snygg och diskret smartklocka – det är omöjligt för utomstående att identifiera det som ett trygghetslarm.

Sensorem trygghetslarm för äldre

 

BESTÄLL SENSOREMS TRYGGHETSLARM HÄR