Omdömen från Sensorems kunder

Intervju med Ann Marie som använder Sensorems trygghetslarm

“Det är jättebra för trycker jag på knappen så går larmet till mina barn och då kan vi prata med varandra”

⭐⭐⭐⭐⭐

“Jag kan gå långa promenader och inte behöva känna mig ett enda dugg orolig”

⭐⭐⭐⭐⭐

"Man ska inte behöva sitta hemma ensam om man kan ha ett sånt här larm och vara ute och gå"

⭐⭐⭐⭐⭐

"Man kan gå ute långa promenader, man kan åka i bil och det fungerar utomlands och överallt"

⭐⭐⭐⭐⭐

"Det är bara att trycka på den här knappen på den här klockan så känner man sig trygg"

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdömen från Trustpilot och Google

Så nöjd med GPS/larm klockan! Den får oss anhöriga att känna oss trygga då mamma har gått vilse förut och nu kan hon larma och vi kan se vart hon är om vi är oroliga. Hon tycker klockan är snygg o enkel att använda. Vi fick en suverän privat demonstration och fick den sedan snabbt hem skickad, med all information inlagd. Lätt att ladda och en behaglig men hög ring ton som mamma med hörsel nedsättning hör bra. Man kan lätt prata med varandra i klockan också. Super nöjd och rekommenderar starkt den. Tusen tack!

Lisa W

Min pappa 91år har haft sin klocka ett tag nu. Fungerar perfekt! Håller vad den lovar! Lätt att förstå även om man är gammal och lite dement. Det bästa är att man kan se på kartan i appen exakt var han befinner sig. Han har irrat bort sig några gånger. Nu slipper jag och min syster oroa oss! Larmet fungerar både ute o inne. Jag kan ringa till klockan så han behöver ingen mobiltelefon längre. Denna är mycket enklare. Dessutom en väldigt snygg klocka liknar en Apple Watch.

Rigmor

Som anhörig känner jag som make mycket större trygghet av att kunna se var frugan är när hon är ute å går i skog å mark. Vi har i dag deltagit i en träff med storke avd öst i Bräcke kommun Jämtland, å gav jag förslag om detta trygghetslarm till deltagarna, ingen kände till detta larm, alla trodde att kommunens larm funkade ute men det är jätte fel. Men erat är toppen BRA BRA.

Lennart

Produktens dokumentation är enkel och lätt att förstå. Installationen superenkel, allt som behövs är att starta klockan. Testet fungerade uran problem. Sensorem appen är enkel. Sammanfattningsvis en mycket bra produkt. OCH en trygghet för anhöriga! Alla seniora seniorer borde ha en Sensorem alarm klocka.

Ann-Kristine

Jag är helt nöjd. Alla mina frågor och "klagomål" har beaktats utan dröjsmål. Blev uppringd för att få upplysning om saker som jag inte visste om. (Hur man får igång klockan om den laddat ur helt.)

Ingrid

Jag är mycket nöjd och kommer att beställa ett till maken också. Larmet är logiskt och lättskött samt säkert med kontakter.

Viktoria W

Toppen! Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med trygghetsklockan. Tycker även att 300 kr per månad är ett bra pris.

Lotta

Utmärkt & multifunktionell tack vare att anhöriga & vårdpersonal även kan ringa till min larmklocka.

Kerstin L

Jag är mycket nöjd med klockan och den fina service jag fått från Sensorem!

Inga-Lisa

Lätt att använda, bra display. Lagom stor på handleden. Lätt att ladda upp.

Susanne

Användarvänligt, tryggt och snyggt. Min pappa har använt trygghetslarmet en tid nu och vi är alla väldigt nöjda. Det känns tryggt och säkert att veta att pappa enkelt kan nå oss via en knapptryckning om det skulle behövas. Enkelt att använda och förpackat i en snygg klocka dessutom!

Camilla

Jag känner mig trygg med klockan/alarmet! Den är bekväm och fin att ha på och jag behöver ingen annan klocka nu. Det är så bra att den säger till när den behöver laddas och den är enkel att ladda. Hoppas fler får möjlighet att prova den för den kan rädda ens liv!

Gunnel L

Vågar gå i skogen igen ! Känns riktigt bra, lite ovant i början men tryggheten känns utmärkt, glömmer att ladda ibland, men "klockan" talar om att han vill ha mer kräm, inte använt den för larm gubevars, men testat med familjen att det fungerar.

Lars S

Tryggt och enkelt! Trevligt bemötande, snabb återkoppling och enkel instruktion för användning. Bra med olika alternativ vad gäller armband, dessutom kostnadsfri utprovning av olika storlekar.

Marianne

Jag har efterfrågat ett larm som fungerar både utomhus och inomhus hur länge som helst och nu finns det äntligen! Min larmklocka är enkel att använda och fungerar jättebra - så tack för den!

Malin

Fantastisk tjänst! Jag känner mig mycket tryggare tack vare Sensorem. Rekommenderar alla seniorer att använda Sensorem!

Alexandra

My mother just started using this service, works really well so far, thanks!

OB

Mycket bättre än det man får via kommunen.

Carl

Bra och genuin service.

Adam

Toppenlarm!

William

För mer info om hur Sensorems trygghetslarm fungerar vänligen se frågor & svar eller kontakta oss