Omdömen från Sensorems kunder

Tryggt och enkelt! Trevligt bemötande, snabb återkoppling och enkel instruktion för användning. Bra med olika alternativ vad gäller armband, dessutom kostnadsfri utprovning av olika storlekar.

Marianne

Jag är mycket nöjd och kommer att beställa ett till maken också. Larmet är logiskt och lättskött samt säkert med kontakter.

Viktoria W

Toppen! Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med trygghetsklockan. Tycker även att 300 kr per månad är ett bra pris.

Lotta

Utmärkt & multifunktionell tack vare att anhöriga & vårdpersonal även kan ringa till min larmklocka.

Kerstin L

Jag är mycket nöjd med klockan och den fina service jag fått från Sensorem!

Inga-Lisa

Min pappa 91år har haft sin klocka ett tag nu. Fungerar perfekt! Håller vad den lovar! Lätt att förstå även om man är gammal och lite dement. Det bästa är att man kan se på kartan i appen exakt var han befinner sig. Han har irrat bort sig några gånger. Nu slipper jag och min syster oroa oss! Larmet fungerar både ute o inne. Jag kan ringa till klockan så han behöver ingen mobiltelefon längre. Denna är mycket enklare. Dessutom en väldigt snygg klocka liknar en Apple Watch.

Rigmor

Användarvänligt, tryggt och snyggt. Min pappa har använt trygghetslarmet en tid nu och vi är alla väldigt nöjda. Det känns tryggt och säkert att veta att pappa enkelt kan nå oss via en knapptryckning om det skulle behövas. Enkelt att använda och förpackat i en snygg klocka dessutom!

Camilla

Jag känner mig trygg med klockan/alarmet! Den är bekväm och fin att ha på och jag behöver ingen annan klocka nu. Det är så bra att den säger till när den behöver laddas och den är enkel att ladda. Hoppas fler får möjlighet att prova den för den kan rädda ens liv!

Gunnel L

Vågar gå i skogen igen ! Känns riktigt bra, lite ovant i början men tryggheten känns utmärkt, glömmer att ladda ibland, men "klockan" talar om att han vill ha mer kräm, inte använt den för larm gubevars, men testat med familjen att det fungerar.

Lars S

Jag har efterfrågat ett larm som fungerar både utomhus och inomhus hur länge som helst och nu finns det äntligen! Min larmklocka är enkel att använda och fungerar jättebra - så tack för den!

Malin

Fantastisk tjänst! Jag känner mig mycket tryggare tack vare Sensorem. Rekommenderar alla seniorer att använda Sensorem!

Alexandra

My mother just started using this service, works really well so far, thanks!

OB

Mycket bättre än det man får via kommunen.

Carl

Bra och genuin service.

Adam

Toppenlarm!

William

För mer info om hur Sensorems trygghetslarm fungerar vänligen se frågor & svar eller kontakta oss