Trygghetslarmet kan vara ett viktigt hjälpmedel i många situationer

Personlarm för seniorer

Trygghetslarm för seniorer

Om det exempelvis inträffar en fallolycka kan användaren larma så att någon kan komma till undsättning och hjälpa personen upp.

Personlarm privatpersoner

Personlarm

Att ha ett personlarm med gps-positionering och uppkoppling till larmcentral runt handleden kan göra att kvällspromenaderna känns mycket tryggare.

Sensorem trygghetslarm privat

GPS-larm vid demens

Anhöriga kan markera områden som är säkra för användaren att vistas inom. Om användaren lämnar detta område skickas varningsnotis till anhöriga med GPS-position. De kan ringa direkt till klockans inbyggda högtalartelefon och prata med användaren.

Personlarm barn

Föräldrar

Ett smartklocka från Sensorem kan öka tryggheten för föräldrar som vill veta att deras barn kan larma om något oönskat skulle inträffa. Klockan tillåter både inkommande och utgående samtal så det går utmärkt att ringa till klockan även om det inte är en larmsituation.

Sommar_1_800x800

Trygghetslarm vid epilepsi

Ett smartklocka från Sensorem kan öka tryggheten för personer med epilepsi som snabbt vill kunna påkalla hjälp vart dem än är (även utomhus).

Säkerhetslarm hot

Överfallslarm för företag

Yrkesgrupper såsom butikspersonal, väktare eller ensamarbetare kan öka sin trygghet med ett personlarm.

Sommar_2_800x800

Hjälpmedel för rörelsehindrade

Tillgång till ett trygghetslarm som fungerar överallt (även utomhus) kan öka tryggheten ordentligt för personer med rörelsehinder.

trygghetslarm anhöriga

Hjälpmedel vid andra funktionsnedsättningar

Sensorems trygghetslarm kan öka tryggheten i många sammanhang. Vi har kunder som exempelvis lider av KOL, multipel skleros (MS), autism eller artros som känner sig tryggare med vetskapen att de kan larma närsomhelst och varsomhelst.

Trygghetslarmet kan vara hos dig inom tre dagar och är redo att användas vid leverans!